OVER ONS

 

Wanneer we te maken hebben met huidacne, is de meest gebruikelijke manier om dit te doen door verjongende crèmes of pillen voor acnemedicatie te kopen of door onze dermatologen te raadplegen voor bepaalde procedures. Dat is natuurlijk alleen maar logisch en natuurlijk, want dat is wat we gewend zijn te doen. Die huidproducten en -procedures zijn zo goed geadverteerd dat we niet eens nadenken of stoppen met vragen of er een natuurlijke manier is om onze huidproblemen op te lossen.

Het punt is dat er natuurlijke manieren zijn die van generatie op generatie zijn doorgegeven, van wat we lezen over en advies krijgen van de traditionele geneeskunde. En aangezien er geen standaardmethode is om natuurlijke producten te gebruiken voor onze huidproblemen, wordt het langzamerhand vergeten. Pas nu het zijn populariteit herwint, verdient het, aangezien mensen kieskeurig worden over wat ze op hun lichaam aanbrengen.

Natuurlijke producten zoals planten en fruit worden op grote schaal gebruikt omdat deze rijk zijn aan voedingsstoffen en uitstekende genezende eigenschappen hebben. Deze kunnen zo worden gegeten of er kan iets van worden gemaakt dat plaatselijk kan worden gebruikt, zodat het direct door de huid kan worden opgenomen. In tegenstelling tot kunstmatige medicijnen of producten die chemicaliën bevatten die schadelijk kunnen zijn voor uw lichaam, zijn natuurlijke producten zeer veilig in gebruik en kunnen ze uw huid gezonder en sterker maken, waardoor een huid ontstaat die minder vatbaar is voor ziekten en een sneller genezend vermogen heeft.