Een dieetpil veruit is nog steeds de favoriete tool van veel lijners om gewicht te verliezen zonder zich zorgen te maken over maaltijd plannen of dagelijkse lichaamsbeweging. Het komt niet zonder prijs wel; er zijn veel meldingen van de nadelen en zeer weinig medische gemeenschappen durven aan te bevelen, maar natuurlijk, voor een dieter, de bijwerkingen zijn niets in vergelijking met de winst.

Als u gewicht moet verliezen snel voor de bruiloft van uw beste vriend op de volgende week en hebben geen tijd om alle ingewikkelde dieet maaltijden of oefeningen voor te bereiden, ongetwijfeld zul je zeggen “Ja!” om de eerste aanbieding die u gevonden op “eenvoudige, snelle en veilige gewichtsverlies” dieet pillen; slecht humeur, hoofdpijn, slaapprobleem, onregelmatige hartslag, of nervositeit zijn kleine prijzen in vergelijking met het ideale gewicht bereikt op het juiste moment, toch?

Oké, ik heb het niet gedaan. dus je weet dat een gezonde lange termijn dieet aangevuld met regelmatige lichaamsbeweging is beter, maar je hebt besloten dat dit een noodsituatie, dus je moet de “snelle resultaat geen hard werk” aangeboden door een dieet pil en klaar jezelf voor alle bijwerkingen. Zo erg hoeft het niet te zijn; er zijn weinig dingen die je doen om het minimaliseren van de risico’s van het nemen van het.

1. Onderzoek; je hebt haast en verwacht zo snel mogelijk gewicht te verliezen; dat is geen reden om te springen in de eerste dieet pillen bieden u gevonden. Neem even de tijd om wat onderzoek uit te voeren; zoeken naar de mening van de expert, laat je niet misleiden door “natuurlijke ingrediënten”, “volkomen veilig”, of “geen bijwerkingen” geschreven op de dieetpillen website. Neem bij het onderzoeken alleen informatie uit betrouwbare bronnen, zoals een arts of vertrouwde sites gewijd aan het medische veld met niet-bevooroordeelde productbeoordelingen waar u informatie verkrijgen over de voor- en nadelen van het product.